Advertisement

Παναγια Σουμελα Εικονα / Panagia Soymela To Monasthri Poy Katestrepsan Oi Toyrkoi Sth Genoktonia Twn Pontiwn Kai H Eikona Poy Sw8hke In Gr - Σε ένα σπήλαιο σε υψόμετρο άνω των 1.000.

Παναγια Σουμελα Εικονα / Panagia Soymela To Monasthri Poy Katestrepsan Oi Toyrkoi Sth Genoktonia Twn Pontiwn Kai H Eikona Poy Sw8hke In Gr - Σε ένα σπήλαιο σε υψόμετρο άνω των 1.000.. Σε ένα σπήλαιο σε υψόμετρο άνω των 1.000. Το προσκύνημα της παναγίας σουμελάς. Εικόνα παναγίας γλυκοφιλούσας 20χ14 ξύλινη χρυσωμένη. Μυρτιάς από παρασκευή 6 νοεμβρίου Αρχικά ονομαζόταν παναγία η αθηνιώτισσα, γιατί μετά τον θάνατο του λουκά ένας μαθητής του την έφερε στην αθήνα.

Τότε η εικόνα φιλοξενήθηκε για λίγο στο σωματείο παναγίας σουμελά για να τοποθετηθεί επίσημα, τον αύγουστο του 1952 στον ιερό ναό νέας παναγίας σουμελά, που χτίστηκε στις πλαγιές του βερμίου. Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά, λίγα χιλιόμετρα μετά από το δρόμο που οδηγεί από την τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και. Στον λουκά αποδίδεται η εικόνα της «αθηναίας» παναγίας, η εικόνα της παναγίας στην μόνη του μεγάλου σπηλαίου, η εικόνα της παναγίας σουμελά καθώς, επίσης, και η εικόνα που βρίσκεται στην εκκλησιά του αγίου δημητρίου στη θήβα, η οποία είναι γνωστή ως εικόνα της μεγάλης. Εικονα ασημι925° παναγια σουμελα 59.00. H εικόνα εκτός από απεικόνιση και επεξήγηση του ευαγγελίου, είναι μέσο προσευχής, δηλαδή επικοινωνίας με τον τριαδικό θεό.

Panagia Soymela To Monasthri Poy Katestrepsan Oi Toyrkoi Sth Genoktonia Twn Pontiwn Kai H Eikona Poy Sw8hke In Gr
Panagia Soymela To Monasthri Poy Katestrepsan Oi Toyrkoi Sth Genoktonia Twn Pontiwn Kai H Eikona Poy Sw8hke In Gr from www.in.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση, δρομολόγηση κ.α. Η θαυματουργοσ εικονα τησ παναγια σουμελα στην πατρα. By apostolosη ένωση ποντίων περιστερίου σας καλει στην υποδοχή της ιεράς εικόνας της παναγίας σουμελά την. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον ευαγγελιστή λουκά. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το όρος μελά και το ποντιακό ιδίωμα «σου» που σημαίνει «εις το ή «εις του», και συνεπώς «εις. Εν όψει του εορτασμού του πολιούχου της αγίου δημητρίου την ερχόμενη εβδομάδα, η πόλη της θεσσαλονίκης υποδέχτηκε το απόγευμα της δευτέρας, με όλες τις τιμές, την εικόνα της παναγίας σουμελά. November 7, 2019 · · Φυλάσσεται στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά, στην καστανιά της βέροιας.

Με βάση τεχνοτροπικά στοιχεία, παραπέμπουν στον ονομαστό κρητικό ζωγράφο άγγελο.

Η θαυματουργη εικονα τησ παναγιασ σουμελα. Θρύλοι και ιστορίες γερόντισσα, πυροβοληθείσα, τριχερούσα είναι μόνο κάποια από τα προσωνύμια που δόθηκαν στη θεοτόκο, μητέρα του ιησού μα και όλων των ανθρώπων. Το 386 όμως, οι μοναχοί βαρνάβας και σωφρόνιος βρέθηκαν μετά από όραμα με την παναγία, από την αθήνα στα βουνά του πόντου. Τότε η εικόνα φιλοξενήθηκε για λίγο στο σωματείο παναγίας σουμελά για να τοποθετηθεί επίσημα, τον αύγουστο του 1952 στον ιερό ναό νέας παναγίας σουμελά, που χτίστηκε στις πλαγιές του βερμίου. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον ευαγγελιστή λουκά. O πρώτος προσέφερε στη μονή ανεκτίμητης αξίας σταυρό με τιμιόξυλο, ο οποίος σήμερα μετά από πολλές περιπέτειες, βρίσκεται μαζί με τα άλλα κειμήλια της μονής στο νέο της. Σε ένα σπήλαιο σε υψόμετρο άνω των 1.000. Αρχική » εικονα παναγιασ σουμελα η εικόνα της παναγίας σουμελά στο υ.εθ.α. November 7, 2019 · · Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το όρος μελά και το ποντιακό ιδίωμα «σου» που σημαίνει «εις το ή «εις του», και συνεπώς «εις. By apostolosη ένωση ποντίων περιστερίου σας καλει στην υποδοχή της ιεράς εικόνας της παναγίας σουμελά την. 10 θαυματουργές εικόνες της παναγίας: Παναγια σουμελα η εικόνα της παναγίας της σουμελά, όπως τίθεται σήμερα σε προσκύνηση στο βέρμιο.

Γνωστή ώς λιθογραφία με θέμα την παναγια την σουμελα. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον ευαγγελιστή λουκά. Μεταφέρθηκαν στην αθήνα στο βυζαντινό μουσείο, όπου παρέμειναν έως το 1951. Το 1822 η αδελφή πελαγία από την ιερά μονή κεχροβουνίου είδε την παναγία να της ζητά να βρει μια θαυματουργή εικόνα που ήταν χρόνια θαμμένη στη γη. Αρχικά ονομαζόταν παναγία η αθηνιώτισσα, γιατί μετά τον θάνατο του λουκά ένας μαθητής του την έφερε στην αθήνα.

H 8essalonikh Ypodexthke Thn Eikona Ths Panagias Soymela Ta Nea
H 8essalonikh Ypodexthke Thn Eikona Ths Panagias Soymela Ta Nea from www.tanea.gr
Εικονα παναγιασ μυρτιδιωτισσασ, εικονα παναγιασ σουμελα θεσσαλονικη, εικονα παναγιασ μαλεβησ, εικονα παναγιασ, εικονα παναγιασ ονειροκριτησ, εικονα παναγιας σουμελα, εικονα παναγιασ τηνου, Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το όρος μελά και το ποντιακό ιδίωμα «σου» που σημαίνει «εις το ή «εις του», και συνεπώς «εις. Βρες όλες τις μονές της παναγίας σουμελάς στη βέροια και για κάθε μία θα βρεις: Το προσκύνημα της παναγίας σουμελάς. Αρχικά ονομαζόταν παναγία η αθηνιώτισσα, γιατί μετά τον θάνατο του λουκά ένας μαθητής του την έφερε στην αθήνα. Εν όψει του εορτασμού του πολιούχου της αγίου δημητρίου την ερχόμενη εβδομάδα, η πόλη της θεσσαλονίκης υποδέχτηκε το απόγευμα της δευτέρας, με όλες τις τιμές, την εικόνα της παναγίας σουμελά. Η θαυματουργη εικονα τησ παναγιασ σουμελα. Στον λουκά αποδίδεται η εικόνα της «αθηναίας» παναγίας, η εικόνα της παναγίας στην μόνη του μεγάλου σπηλαίου, η εικόνα της παναγίας σουμελά καθώς, επίσης, και η εικόνα που βρίσκεται στην εκκλησιά του αγίου δημητρίου στη θήβα, η οποία είναι γνωστή ως εικόνα της μεγάλης.

Θρύλοι και ιστορίες γερόντισσα, πυροβοληθείσα, τριχερούσα είναι μόνο κάποια από τα προσωνύμια που δόθηκαν στη θεοτόκο, μητέρα του ιησού μα και όλων των ανθρώπων.

Εικονα παναγιασ μυρτιδιωτισσασ, εικονα παναγιασ σουμελα θεσσαλονικη, εικονα παναγιασ μαλεβησ, εικονα παναγιασ, εικονα παναγιασ ονειροκριτησ, εικονα παναγιας σουμελα, εικονα παναγιασ τηνου, Αρχικά ονομαζόταν παναγία η αθηνιώτισσα, γιατί μετά τον θάνατο του λουκά ένας μαθητής του την έφερε στην αθήνα. Το 386 όμως, οι μοναχοί βαρνάβας και σωφρόνιος βρέθηκαν μετά από όραμα με την παναγία, από την αθήνα στα βουνά του πόντου. Μυρτιάς από παρασκευή 6 νοεμβρίου O πρώτος προσέφερε στη μονή ανεκτίμητης αξίας σταυρό με τιμιόξυλο, ο οποίος σήμερα μετά από πολλές περιπέτειες, βρίσκεται μαζί με τα άλλα κειμήλια της μονής στο νέο της. By apostolosη ένωση ποντίων περιστερίου σας καλει στην υποδοχή της ιεράς εικόνας της παναγίας σουμελά την. 10 θαυματουργές εικόνες της παναγίας: Η παναγια έχει το προσωνύμιο η βασιλισα του ποντου. Τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση, δρομολόγηση κ.α. Με ευλάβεια και κατάνυξη, αλλά και με τήρηση όλων των οδηγιών της πολιτείας και των ειδικών για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί και φέτος, όπως και πέρυσι, το ιερό προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στα υψώματα του βερμίου. Θρύλοι και ιστορίες γερόντισσα, πυροβοληθείσα, τριχερούσα είναι μόνο κάποια από τα προσωνύμια που δόθηκαν στη θεοτόκο, μητέρα του ιησού μα και όλων των ανθρώπων. November 7, 2019 · · Βρες όλες τις μονές της παναγίας σουμελάς στη βέροια και για κάθε μία θα βρεις:

Μεταφέρθηκαν στην αθήνα στο βυζαντινό μουσείο, όπου παρέμειναν έως το 1951. Αρχική » εικονα παναγιασ σουμελα η εικόνα της παναγίας σουμελά στο υ.εθ.α. Η θαυματουργοσ εικονα τησ παναγια σουμελα στην πατρα. Τότε η εικόνα φιλοξενήθηκε για λίγο στο σωματείο παναγίας σουμελά για να τοποθετηθεί επίσημα, τον αύγουστο του 1952 στον ιερό ναό νέας παναγίας σουμελά, που χτίστηκε στις πλαγιές του βερμίου. By apostolosη ένωση ποντίων περιστερίου σας καλει στην υποδοχή της ιεράς εικόνας της παναγίας σουμελά την.

H 8aymatoyrgh Eikona Ths Panagias Soymela Eftase Stoys To3otes Fwto Video
H 8aymatoyrgh Eikona Ths Panagias Soymela Eftase Stoys To3otes Fwto Video from 2.bp.blogspot.com
H εικόνα εκτός από απεικόνιση και επεξήγηση του ευαγγελίου, είναι μέσο προσευχής, δηλαδή επικοινωνίας με τον τριαδικό θεό. Η θαυματουργοσ εικονα τησ παναγια σουμελα στην πατρα. Αρχικά ονομαζόταν παναγία η αθηνιώτισσα, γιατί μετά τον θάνατο του λουκά ένας μαθητής του την έφερε στην αθήνα. Παναγια σουμελα η εικόνα της παναγίας της σουμελά, όπως τίθεται σήμερα σε προσκύνηση στο βέρμιο. Αρχική » εικονα παναγιασ σουμελα η εικόνα της παναγίας σουμελά στο υ.εθ.α. Εν όψει του εορτασμού του πολιούχου της αγίου δημητρίου την ερχόμενη εβδομάδα, η πόλη της θεσσαλονίκης υποδέχτηκε το απόγευμα της δευτέρας, με όλες τις τιμές, την εικόνα της παναγίας σουμελά. Βρες όλες τις μονές της παναγίας σουμελάς στη βέροια και για κάθε μία θα βρεις: Μεταφέρθηκαν στην αθήνα στο βυζαντινό μουσείο, όπου παρέμειναν έως το 1951.

Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά, λίγα χιλιόμετρα μετά από το δρόμο που οδηγεί από την τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και.

Γνωστή ώς λιθογραφία με θέμα την παναγια την σουμελα. Σε ένα σπήλαιο σε υψόμετρο άνω των 1.000. Το 386 όμως, οι μοναχοί βαρνάβας και σωφρόνιος βρέθηκαν μετά από όραμα με την παναγία, από την αθήνα στα βουνά του πόντου. Εικονα ασημι925° παναγια σουμελα 59.00. Το 1822 η αδελφή πελαγία από την ιερά μονή κεχροβουνίου είδε την παναγία να της ζητά να βρει μια θαυματουργή εικόνα που ήταν χρόνια θαμμένη στη γη. Η θαυματουργοσ εικονα τησ παναγια σουμελα στην πατρα. Με ευλάβεια και κατάνυξη, αλλά και με τήρηση όλων των οδηγιών της πολιτείας και των ειδικών για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί και φέτος, όπως και πέρυσι, το ιερό προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στα υψώματα του βερμίου. Σε ένα σπήλαιο σε υψόμετρο άνω των 1.000. Τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση, δρομολόγηση κ.α. H εικόνα εκτός από απεικόνιση και επεξήγηση του ευαγγελίου, είναι μέσο προσευχής, δηλαδή επικοινωνίας με τον τριαδικό θεό. Η θαυματουργη εικονα τησ παναγιασ σουμελα. Το προσκύνημα της παναγίας σουμελάς. Αρχικά ονομαζόταν παναγία η αθηνιώτισσα, γιατί μετά τον θάνατο του λουκά ένας μαθητής του την έφερε στην αθήνα.

Μυρτιάς από παρασκευή 6 νοεμβρίου παναγια σουμελα. Τότε η εικόνα φιλοξενήθηκε για λίγο στο σωματείο παναγίας σουμελά για να τοποθετηθεί επίσημα, τον αύγουστο του 1952 στον ιερό ναό νέας παναγίας σουμελά, που χτίστηκε στις πλαγιές του βερμίου.

Posting Komentar

0 Komentar